nedjelja, 19. kolovoza 2007.

INTERNET ZARADA - UVOD

Iako sam ranije mislio da nikada neću sjediti za kompjuterom i pisati nekakav blog, stjecaj okolnosti me je naveo da to ipak uradim. Sve do nedavno radio sam za jednu stranu kompaniju, imao odlične radne uvjete i plaću. Sudbina je htjela da završim na burzi rada sa otkazom bez objašnjenja i otkaznog roka.

Pokušavajući naći neki pristojan posao preko interneta, naletio sam često na stranice tipa " INTERNET ZARADA " i sl. Znatiželjan kakav sam inače, počeo sam njuškati po raznim forumima, blogovima i internet stranicama vezanim za gore navedeno ( hvala bogu, sada imam vremena i flate rate ).

Rezultat istraživanja i vlastitog iskustva je slijedeći:

DA, MOGUĆE JE ZARADITI LOVU PUTEM INTERNETA ... ali... AKO SE MISLITE OBOGATITI PREKO NOĆI I BEZ TRUDA, NEMOJTE DALJE NI ČITATI... JEDNOSTAVO KLIKNITE MALI " x " GORE DESNO...

OVIM BLOGOM ŽELIM VAM PRENIJETI SVOJE ZNANJE I ISKUSTVA SA ONLINE ZARADOM.

STVARI KOJE ĆU OVDJE NAPISATI SE UGLAVNOM PLAČAJU 50 – 300 $...

NEKE STVARI STVARI NEĆU MOĆI NAPISATI " CRNO NA BIJELO ", POANTA JE DA NEKE STVARI PROČITATE " IZMEĐU REDAKA "...

Želja mi je prenijeti svoja iskustva i muke sa Vama, potpuno besplatno.

Ne mogu Vam garantirati koliko ćete zaraditi, za sve što ću dolje navesti treba puno volje i truda te malo sreće a motivacija ,orginalnost i znanje engleskog jezika su svakako bitan faktor uspjeha.

Za one koji ne znaju engleski jezik, dolje se nalaze linkovi za prevođenje engleskog jezika na hrvatski i obrnuto.

http://www.taktikanova.hr/eh/eh.asp - za prijevod pojedinih riječi

http://www.rjecnik.net - za prijevod pojedinih riječi

http://www.bosiljak.hr - za prijevode direktno sa računala ( 9MB download )

Nezamislivo je računati na neku veću internet zaradu bez vlastite internet stranice, a za početak će nam biti dovoljan i blog.

Puno veću dobit će te imati ukoliko pišete na engleskom jeziku, a kasnije ćete biti interesantniji raznim affiliate programima... ali o tome kasnije...

Naravno, za pisanje bloga potrebna je ideja. Najbolje je pisati o onom o čemu se najbolje razumijete i što volite, jer će Vam kasnije biti lakše pisati o tome.

Neki se jednostavno okoriste tehnikom " copy + paste " ali ja Vam to ne preporučujem, ukoliko se primjeti Vaš "uradak" , Vaš blog će biti izbrisan.

Postoji 2 verzije isplate provizije.

Jedna je čekom, a druga je preko internet računa ( paypal, E-gold )

Mi, pošto nemamo internet stanicu, krečemo sa onim najjednostavnijima a prvi je Agloco.

AGLOCO

http://www.agloco.com/r/BBGH4886

Par riječi o samoj kompaniji – Agloco je zapravo jedna vrsta marketinga, tj. cilj mu je spojiti ponuđače sa potencijalnim kupcima. Točnije Vama, surferima.

Da bi ste postali član Agloco tima sve što je potrebno je kliknuti na gore navedeni link i prijaviti se. Nakon što ste to uradili, potrebno je downloadati njihov Viewbar. Biti ćete plaćeni po satu surfanja, kao i za dovođenje svojih referala. Nakon što se prijavite na Agloco dobiti ćete link sličan mojem, koji je gore naveden. Sve što trebate je dati svoj refferal link svojim prijateljima, poznanicima i rodbini koji se trebaju prijaviti na Agloco te skinuti Viewbar sa njihove stranice.

Biti ćete plačeni u određenom postotku kada se netko učlani u Agloco preko Vaših referala ( do petog koljena ) I to je to.

Svaki put kad se priključite na internet Vi i Vaši referali zarađujete novac za ono što i inače radite – surfate po netu.

Za sada je plaćeno samo za 5 sati mjesečnog surfanja, ali kako će Agloco rasti, tako će se povečavati broj plaćenih mjesečnih sati.

Navodno je poželjno da kroz mjesec potrošite svih 5 sati koje Viewbar zabilježi jer ako ste bili samo 2 i pol sata, dobiti ćete samo 50% onog što ste taj mjesec zaradili.

Postoje slične kampanje ovoj koje nude puno veču zaradu od Agloca. Za dosta njih sam pročitao da zapravo spyware programi pa se za sad ne upuštam u takvu avanturu. Za Agloco sam za sad čuo samo dobro, ako se i to promjeni pisati ću i tome.

To bi ukratko bilo to što se tiče Agloca, mogao bih još toga napisati ali ovo je samo jedna od kampanja na kojoj čemo dolaziti do love...

Pa zato idemo dalje...

Nema komentara: